Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής

 Αποστολές Εντός Ελλάδος 

Οι αποστολές των προϊόντων σας παραδίδονται στην εταιρεία ACS Courier και αποστέλλονται στην πόρτα σας, χωρίς έξοδα αποστολής Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες από 150 ευρώ και άνω. Για παραγγελίες έως 150 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 6,20 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
MissMister.gr--
ΑΤΤΙΚΗ6,20 3-6 ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ
 ΠΟΛΕΙΣ - ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ6,20
  4-6 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΝΗΣΙΑ6,20
 4-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
   ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ         6,20
 4-8 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  

  

Πρόσθετες Πληροφορίες 

1. Χρόνοι Παράδοσης
Το missmister.gr, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στα χρονικά πλαίσια που αναμένονται, σε μια προσπάθεια να διασφαλίζει την καλύτερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά, συνεργάζεται με την ACS Courier, την κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα, στο χώρο της ταχυμεταφοράς. Η παράδοση των προϊόντων εντός Αττικής, καθώς και σε όλες τις μεγάλες πόλεις, θα πραγματοποιείται μέσα σε 4 έως 6 εργάσιμες ημέρες, από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της καταχώρησης της παραγγελίας σας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και τις δυσπρόσιτες περιοχές,(Για να δείτε εάν ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή πατήστε εδώ.) η παράδοση ολοκληρώνεται εντός 4 έως 8 εργάσιμων ημερών. 


2. Ειδοποιητικά E-mail
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχημένη τοποθέτηση της στο σύστημά μας. Συμπεριλαμβάνεται αντίγραφο της παραγγελίας με τα καταχωρημένα στοιχεία σας, τα σχέδια και την αξία των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην εταιρεία ACS Courier, την επομένη εργάσιμη ημέρα, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, που φέρει τον αντίστοιχο Αριθμό Αποστολής Δέματος, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας προς εσάς, πατώντας εδώ.

 
3. Παράδοση σε χώρο εργασίας
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, εάν είστε εργαζόμενος/η και στην περίπτωση που δεν διατίθεται αντιπρόσωπος σας για να παραλάβει το προϊόν στην κατοικίας σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας, ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται, ανάλογα με τα δρομολόγια της ACS Courier, από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που ενδεχομένως να αντιστοιχούν σε ωράριο εργασίας. Για διευκόλυνση δική σας, θα ήταν χρήσιμο, στα στοιχεία επικοινωνίας να δηλώνετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου καθώς και την επωνυμία της επιχείρησης όπου απασχολείστε. 

Στις περισσότερες πόλεις έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε και το Σάββατο. με παραλαβή από το κατάστημα courier,

Κόστος ΠαραγγελίαςΈξοδα Αποστολής Με Φ.Π.Α
0€ - 150€6,20€
150€ & άνω
χωρίς έξοδα αποστολής