ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω  courier* και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο με μετρητά την στιγμή της παραλαβής στον οδηγό.


Για παραγγελίες άνω των 120€, δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής.
Για παραγγελίες κάτω των 120€, η χρέωση είναι 6,20 €Με Φ.Π.Α για όλη την Ελλάδα, σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης είναι 5,20€.Με Φ.Π.Α, ενώ αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή η συνολική επιβάρυνση είναι 6,20€.Με Φ.Π.Α

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα του Web Banking!

Δεν υπάρχει κόστος αντικαταβολή (Μόνο έξοδα αποστολής είναι 5,20€), αλλά σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παρακάτω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, τα οποία τα επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

  GR04 0140 7900 7900 0210 1100 897 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Δελημπασης Νικος) 

Παρακαλούμε όπως εισάγετε ως αιτιολογία κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων, το λογιστήριο μας, ενημερώνεται άμεσα μέσω του αυτοματοποιημένου μας συστήματος για την πληρωμή σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα λάβετε σχετικό e-mail με θέμα «Επιβεβαίωση πληρωμής».Στην  παραλαβή θα πληρώσετε λιγότερο  1 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολή, χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής 5,20€.Με Φ.Π.Α

Κόστος ΠαραγγελίαςΈξοδα Αποστολής Με Φ.Π.Α
0€ - 120€6,20€
120€ & άνω
χωρίς έξοδα αποστολής