Body Mission . Διαχείριση βάρους

Body Mission . Διαχείριση βάρους

„Ξεκινήστε τώρα τη δική σας αποστολή“!

Body Mission: Η επίτευξη του επιθυμητού βάρους πιο απλά από ποτέ.

Θέλετε κι εσείς να κάνετε επιτέλους μια προσπάθεια απώλειας βάρους με επιτυχία; Από την εμπειρία σας γνωρίζετε ότι πολλά προγράμματα διατροφής είναι μονότονα, πολύπλοκα ή δύσκολο να τηρηθούν. Το πρόγραμμα διατροφής Body Mission 28 ημερών διαφέρει! Σας καθοδηγεί με σιγουριά, σας υποστηρίζει καθημερινά και σας οδηγεί άμεσα στο επιθυμητό βάρος. Πολλοί άνθρωποι έχουν εφαρμόσει το πρόγραμμα διατροφής Body Mission 28 ημερών με μεγάλη επιτυχία, γιατί όχι και εσείς! 

Αποστολή: Επιθυμητό Βάρος. Ξεκινήστε τώρα!

BODY MISSION 28 ΗΜΕΡΏΝ 

Η ευεξία προϋποθέτει να αισθάνεται κανείς καλά με το σώμα του. Όσο πιο κοντά φθάνει κανείς στο επιθυμητό του βάρος, τόσο περισσότερο αλλάζει η ψυχική διάθεση, πράγμα που σημαίνει και καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει: „More Quality For Your Life“. Το Body Mission καθιστά τον τρόπο για την επίτευξη του επιθυμητού βάρους ιδιαίτερα εύκολο: εντάσσεται εύκολα στην καθημερινότητα, λειτουργεί χάρη στον έξυπνο, επιστημονικό σχεδιασμό του και επιπλέον έχει υπέροχη γεύση. Υποστήριξη και κίνητρο για την επίτευξη του επιθυμητού βάρους Μια δίαιτα είναι επιτυχημένη μόνο όταν συνδυάζει την απόλαυση με την ευχαρίστηση, διαφορετικά μειώνεται σταδιακά η συμμόρφωση με αυτή. Το Body Mission προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση προσαρμοσμένη ειδικά στις ανάγκες του οργανισμού κατά τη φάση αυτή. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η εναλλαγή στο πρόγραμμα διατροφής. Έτσι λοιπόν, δεν προσφέρει μόνο ποικιλία στην επιλογή γεύσεων και προϊόντων, αλλά παρέχει και πολλές ιδέες για συνταγές και σας υποστηρίζει στην επί- τευξη του προσωπικού σας στόχου, στο δικό σας „Body Mission“ μέχρι τέλους. Επιπλέον στήριξη σας παρέχεται online μέσω της υπηρεσίας Διαχείρισης Βάρους.

 ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ ΒΑΣΙΖΌΜΕΝΟ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ

 Μην ταλαιπωρήστε με περίπλοκες δίαιτες οι οποίες, λόγω της πολυπλοκότητάς τους, συνήθως οδηγούν σε διακοπή του συνολικού εγχειρήματος. Το Body Mission είναι ένα απλό πρόγραμμα διατροφής που περιέχει όλα τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός. Η σύνθεση των προϊόντων και η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες α) αυξάνει την καύση λίπους*, β) υποστηρίζει το μυϊκό σύστημα* και γ) διατηρεί χαμηλά τα επίπεδα υδατανθράκων αποτρέποντας τις λιγούρες*. Αυτοί οι τρεις πυλώνες του προγράμματος διατροφής Body Mission αναπτύχθηκαν από μια ομάδα ειδικών με γνώμονα τις ανάγκες του οργανισμού. Έτσι διασφαλίζεται η καλή τροφοδοσία του οργανισμού με όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες καθ’ όλο το πρόγραμμα απώλειας βάρους. * Οι τρεις πυλώνες αφορούν το συνολικό πρόγραμμα διατροφής Figuactiv Body Mission. Η σύνθεση των υποκατάστατων γεύματος, των προτεινόμενων συνταγών για το τρίτο γεύμα μέσω της online υπηρεσίας Διαχείρισης Βάρους καθώς και του Figuactiv Ρόφημα Πρωτείνης είναι τέτοια ώστε να λαμβάνονται μέσω της διατροφής λιγότερες θερμίδες και υδατάνθρακες, αλλά περισσότερες πρωτεΐνες από ό, τι μέσω της κανονικής διατροφής με τρία γεύματα ημερησίως κατά μέσον όρο και πρόσληψη ενέργειας 2.000 kcal. 

ΣΥΝΤΑΓΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ 

Εύγευστα γεύματα, σύμμαχους διατροφής και πολλά πρό- σθετα εργαλεία! Το Body Mission περιλαμβάνει τα γεύμα- τα Figuactiv, τα επονομαζόμενα σύμμαχους διατροφής και πρόσθετα εργαλεία για τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους. Το πρόγραμμα γευμάτων: Στο Body Mission αντι- καθιστάτε δυο γεύματα της επιλογής σας ημερησίως με ένα κρεμώδες ρόφημα, μια σούπα με πλούσια γεύση ή μια νόστιμη μπάρα, ενώ επιτρέπεται και ένα ακόμα γεύμα της αρεσκείας σας. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε εναλλακτικά το Figuactiv Vital Crunchy-Cranberry που αναμιγνύεται με γιαούρτι αντί για γάλα. Σημαντικοί είναι επίσης οι σύμ- μαχοι διατροφής όπως το Τσάι Βοτάνων, το Ρόφημα Πρω- τεΐνης και το Συμπλήρωμα Διατροφής ProBalance που σας παρέχουν σημαντική υποστήριξη αποτρέποντας τις λιγούρες, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνες και εξασφαλίζοντας εσωτερική ισορροπία. Η ολοκληρωμένη λύση Body Mission συμπληρώνεται με πρόσθετα εργαλεία, όπως ένα λεπτομερές ενημερωτικό φυλλάδιο και online υπηρεσία Διαχείρισης Βάρους που σας παροτρύνει στην προσπάθεια να επιτύχετε τη σιλουέ- τα που επιθυμείτε, παρακολουθεί την πρόοδό σας και σας παρέχει διατροφικές συμβουλές και ιδέες για συνταγές.

Οι τρεις άξονες επιτυχίας του Figuactiv Body Mission

Γεύματα

Αντικαταστήστε απλά δύο από τα τρία γεύματά σας π.χ. με ένα μίλκσεϊκ, μια σούπα ή μια μπάρα Figuactiv. Το Αντικαταστήστε απλά δύο από τα τρία γεύματά σας π.χ. με ένα ρόφημα, μια σούπα ή μια μπάρα Figuactiv. Το καλύτερο: Επιτρέπεται ένα γεύμα της προτίμησής σας την ημέρα!

Ενισχυτικά δίαιτας

Χάστε κιλά ακόμη πιο γρήγορα με τη βοήθεια των συμπληρωματικών μας προϊόντων. Συμβάλλουν στην απώλεια περισσότερου λίπους, προστατεύουν την πολύτιμη μυϊκή μάζα και αποτρέπουν το έντονο αίσθημα πείνας.

Εργαλεία

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, π.χ., με διατροφικές πληροφορίες, συμβουλές και υποδείξεις. Επωφεληθείτε από τις γευστικές μας συνταγές, παρακολουθήστε την επιτυχή εξέλιξη της δίαιτάς σας και μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλα άτομα.Το ολοκληρωμένο concept του Body Mission απευθύνεται σε όλους, όσοι θέλουν κάτι παραπάνω από απλή μέτρηση θερμίδων. Τα προϊόντα Body Mission κάνουν την απώλεια βάρους εύκολη και απολαυστική, ενώ ο online Οδηγός Διαχείρισης Βάρους σας προσφέρει παρακίνηση και αποτελεσματική υποστήριξη.
  1. Online Πρόγραμμα Διαχείρισης Βάρους
Υγεία:
Διαχείριση βάρους
Aloe Vera & Microsilver:
Περιγραφή Body Mission .28 ημέρες Διαχείριση βάρους Γεύματα Αντικαταστήστε απλά δύο από τα τρία γεύματά σας π.χ. με ένα μίλκσεϊκ, μια σούπα ή μια μπάρα Figuactiv. Το Αντικαταστήστε απλά δύο από τα τρία γεύματά σας π.χ. με ένα ρόφημα, μια σούπα ή μια μπάρα Figuactiv. Το καλύτερο: Επιτρέπεται ένα γεύμα της προτίμησής σας την ημέρα! Ενισχυτικά δίαιτας Χάστε κιλά ακόμη πιο γρήγορα με τη βοήθεια των συμπληρωματικών μας προϊόντων. Συμβάλλουν στην απώλεια περισσότερου λίπους, προστατεύουν την πολύτιμη μυϊκή μάζα και αποτρέπουν το έντονο αίσθημα πείνας. Εργαλεία Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, π.χ., με διατροφικές πληροφορίες, συμβουλές και υποδείξεις. Επωφεληθείτε από τις γευστικές μας συνταγές, παρακολουθήστε την επιτυχή εξέλιξη της δίαιτάς σας και μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλα άτομα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

MissMister Η ζωή με άλλο μάτι...

  • Κατασκευαστής: LR Health & Beauty
  • Κωδικός Προϊόντος: 80434
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 287,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 232,25€

Διαθέσιμες Επιλογές

 

Δωρεάν Αποστολή
*για παραγγελίες άνω των 150€

 

 

 

 

 

Ετικέτες: Διατροφή, Δίαιτα, Γεύματα,