Reishi Plus 30 κάψουλες

Reishi Plus 30 κάψουλες

Δύναμη Ζωής από την Άπω Ανατολή.

Reishi Plus 30 Κάψουλες με το μανιτάρι της μακροζωίας.

Το Reishi, ”το μανιτάρι της μακροζωίας“ όπως είναι γνωστό στην Ασία, είναι εδώ και αιώνες αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της Άπω Ανατολής. Oι ευεργετικές του ιδιότητες χαίρουν εκτίμησης μέχρι και σήμερα στην Ασία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Reishi είναι ένα θεραπευτικό μανιτάρι που έχει χρησιμοποιηθεί στην Κίνα και την Ιαπωνία πάνω από 2.000 χρόνια, γεγονός που του χαρίζει τον τίτλο του πρώτου μανιταριού που χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Ιατρική. Η ονομασία Ganoderma, έχει Ελληνική προέλευση: αποτελείται από δύο συνθετικά: τη λέξηγάνος, που σημαίνει λαμπερός, και τη λέξη δέρμα. Το reishi αναφερόταν ως «ο βασιλιάς των βοτάνων»: ήταν το φάρμακο που μπορούσε να εξασφαλίσει σε κάποιον αιώνια νεότητα και μακροζωία, κι επειδή ήταν εξαιρετικά σπάνιο και αδύνατον να καλλιεργηθεί, είχαν πρόσβαση σε αυτό μόνο οι βασιλείς

θεραπεία καρδιακών παθήσεων, αϋπνίας, ανδρικής ανικανότητας, κατάθλιψης και έλκους. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές και μελέτες, το reishi βελτιώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, την υπέρταση και την υπόταση, την τάση των νεύρων, τις νευρώσεις και την αϋπνία, τη χρόνια βρογχίτιδα και την ηπατίτιδα Β. Ακόμη έχει ευεργετική δράση σ’ έναν αριθμό προβλημάτων υγείας (άσθμα, υποθυρεοειδισμός), βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών και τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, βοηθά στην επιβράδυνση των καρκινικών μεταστάσεων, αποτελεί ισχυρό αντισταμινικό, αντιαλλεργικό και αντιιικόενώ, τέλος, βελτιώνει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και της εμμηνόπαυσης.

Επίσης, η βιταμίνη C που περιέχει, έχει τεράστια σημασία για τον ανθρώπινο οργανισμό και είναι αναγκαία για τις διάφορες μεταβολικές λειτουργίες, όπως είναι η σύνθεση του κολλαγόνου, η διατήρηση της σταθερότητας των αιμοφόρων αγγείων, ο μεταβολισμός των αμινοξέων και η απελευθέρωση των διαφόρων ορμονών στα επινεφρίδια. Η χορήγηση βιταμίνης C ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος, οι οποίες δημιουργούν ελεύθερες ρίζες, τη βασικότερη αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Το κάπνισμα καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος της βιταμίνης C που υπάρχει στον οργανισμό, γι’ αυτό καλό είναι οι καπνιστές να λαμβάνουν τη βιταμίνη C σε μεγαλύτερες ποσότητες.

ΣΕ ΠΟΙΟΎΣ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ 

Για όλες τις ηλικίες. 

 Πλεονεκτήματα προϊόντος

• Με σκόνη και εκχύλισμα Reishi

• Με βιταμίνη C

• Γνωστό ως το μανιτάρι της μακροζωίας στην παράδοση της Άπω Ανατολής 

Πεδίο εφαρμογής:

– Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων

– Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας

– Μειώνει την αίσθηση κούρασης και εξάντλησης

– Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών

– Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες

Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: – 1 κάψουλα

– Κατάλληλο για Vegan διατροφή 

Επιλεγμένα συστατικά: 

  • 48 % εκχύλισμα Reishi 
  • 20 % σκόνη Reishi 
  • 75 % Βιταμίνη C ανά Ημερήσια Δόση**

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΏΝ 

Το Reishi είναι σαπρόφυτο, δηλαδή ένα μανιτάρι που τρέφεται από νεκρή οργανική ύλη και αναπτύσσεται στους κορμούς και τις ρίζες της βελανιδιάς και της οξιάς. Επειδή για πολλούς αιώνες ήταν εξαιρετικά σπάνιο και αδύνατο να καλλιεργηθεί, η ανεύρεση ενός „Ling Zhi“ θεωρείτο ευνοϊκό σημάδι τύχης. Κατά τη δεκαετία του 1970, ωστόσο, αναπτύχθηκε μια μέθοδος για την εκτεταμένη καλλιέργεια του Reishi σε όλο τον κόσμο. Το μανιτάρι που περιέχει το Reishi plus προέρχεται επομένως από τέτοιες καλλιέργειες.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ EFSA*

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση κολλαγόνου και των χόνδρων, στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

 * Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων 

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την παραπάνω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Φροντίστε για μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Aloe Vera Drinking Gel Sivera Super Omega 3 activ Mind Master. 

** της ημερήσιας Διατροφικής Τιμής Αναφοράς(ΔΤΑ) 

Περιεχόμενο ανά κάψουλα: Εκχύλισμα Reishi: 240 mg Σκόνη Reishi: 100 mg Βιταμίνη C: 60 mg 


Το Ινστιτούτο Ερευνών Methodist, Indianapolis, IN46202, ΗΠΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ REISHI (Ganoderma lucidum) ΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών Methodist, Indianapolis, IN46202, ΗΠΑ, η ξηρά σκόνη του Ganoderma lucidum ήταν δημοφιλής στην αρχαία Κίνα ως χημειοθεραπευτικός παράγοντας εναντίον του καρκίνου. Οι ερευνητές πρόσφατα έδειξαν ότι το Ganoderma lucidum αναστέλλει τους παράγοντες μεταγραφής πυρηνικού παράγοντα kappa B (NF-kappaB) και AP-1, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή της έκφρασης της ουροκινάσης- τύπος του (UPA) ενεργοποιητή πλασμινογόνου και uPAR υποδοχέα του. Επίσης, το Ganoderma lucidum κατέστειλε την κυτταρική προσκόλληση και τη μετάσταση των καρκινικών κυττάρων του μαστού και του προστάτη, γεγονός που υποδηλώνει τη δυνατότητα του να μειώνει το μεταστατικό δυναμικό του όγκου.
Συνεπώς, το Ganoderma lucidum επιδεικνύει φανερά αντικαρκινική δράση σε πειράματα με καρκινικά κύτταρα και έχει πιθανές θεραπευτικές δυνατότητες ως συμπλήρωμα διατροφής για μια εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου.
Επίσης, η δημοσίευση της 20ης Νοέμβρη 2010 στο Life Science του τμήματος Βιολογίας, του Πανεπιστημίου York, στο Τορόντο του Καναδά, δείχνει κατά πόσο το Ganoderma ρυθμίζει την κυτταρική δραστηριότητα του EOC (epithelial ovarian cancer).
Χρησιμοποιώντας διάφορες κυτταρικές σειρές προερχόμενες από το EOC, διαπιστώθηκε ότι το Ganoderma lucidum μείωσε έντονα τον αριθμό των κυττάρων παρουσιάζοντας δοσο-εξαρτώμενη σχέση. Το Ganoderma lucidum ανέστειλε επίσης τον σχηματισμό αποικιών, την κυτταρική μετάσταση και το σφαιροειδή σχηματισμό. Συγκεκριμένα, το Ganoderma lucidum υπήρξε αποτελεσματικό στην αναστολή της κυτταρικής ανάπτυξης, τόσο σε χημειο-ευαίσθητα όσο και σε χημειο-ανθεκτικά κύτταρα και η θεραπεία με Ganoderma lucidum ενίσχυσε σημαντικά την δράση της σισπλατίνης (cisplatin) στα κύτταρα του EOC.
Επιπλέον, το Ganoderma lucidum αύξησε τη στάση στη φάση G2/M του κυτταρικού κύκλου και επίσης, αύξησε την απόπτωση ενεργοποιώντας τη caspase 3. Τέλος, το Ganoderma lucidum αύξησε το p53 ενώ ανέστειλε την έκφραση του Akt.
Συνολικά, αυτά τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι το Ganoderma lucidum ασκεί πολλαπλά αντικαρκινικά αποτελέσματα στα καρκινικά κύτταρα των ωοθηκών ή άλλων μορφών καρκίνου και μπορεί να ενισχύσει την ευαισθησία των κυττάρων του EOC στ
ην σισπλατίνη (cisplatin)

Υγεία:
Υγεία της καρδιάς
MissMister Beauty & Health
Προϊόν Reishi plus 30 Κάψουλες / 15,2 g
Σύντομη Περιγραφή Το Reishi θεωρείται το μανιτάρι της νεότητας και της μακροζωίας και είναι μέρος της παράδοσης της Άπω Ανατολής εδώ και αιώνες.
Κατηγορία Υγεία Ευεξία
Υποκατηγορία Διατροφή
Ιδιότητα θεραπεία καρδιακών παθήσεων, αϋπνίας, ανδρικής ανικανότητας, κατάθλιψης και έλκους.των νεύρων, τις νευρώσεις και την αϋπνία, τη χρόνια βρογχίτιδα και την ηπατίτιδα Β....
Βασικά Συστατικά Εκχύλισμα Reishi (48%), σκόνη Reishi (20%), επικάλυψη κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), βιταμίνη C (12%), αντισυσσωματικό (Αλάτι μαγνησίου λιπαρών οξέων), χρωστική (διοξείδιο τιτανίου)
Πιστοποιήσεις made in Germany
Μάρκα LR Reishi

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παράδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί.

*Λόγω της έκτακτης κατάστασης από την πανδημία του Covid-19,σημειώνονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες courier.Πληροφορίες Αποστολής.

  • Κατασκευαστής: LR Health & Beauty
  • Κωδικός Προϊόντος: 80331
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 42,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 34,67€

Ετικέτες: Μακροζωία, Διατροφή,