Anti-Age System ZEITGARD 2 Σετ Ανάπλασης

-20% Anti-Age System ZEITGARD 2 Σετ Ανάπλασης

Άμεσα ορατή ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

ZEITGARD Anti-Age System 

Η σειρά περιποίησης περιλαμβάνει:

ZEITGARD Anti-Age System Σετ Ανάπλασης. Δώρο 1 θήκη ταξιδίου ZEITGARD

 • • Zeitgard 2 Anti-Age Device
 • • ZEITGARD Anti-Age System Ορό Ματιών 
 • • ZEITGARD Anti-Age System  Κρέμα-Gel Ανάπλασης


• 95% των συμμετεχόντων βλέπει ιδανική απορρόφηση  των δραστικών συστατικών με τη χρήση της συσκευής ZEITGARD 2 *

• Πάνω από το 90 % όλων των συμμετεχόντων αισθάνεται βελτίωση του επίπεδου υγρασίας της επιδερμίδας

• 90% των συμμετεχόντων επιβεβαιώνει βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας*

• Πάνω από το 80 % των συμμετεχόντων επιβεβαιώνει άμεσα ορατά και αισθητά αποτελέσματα *

• Πάνω από το 75% των συμμετεχόντων επιβεβαιώνει μια σαφώς νεανικότερη όψη της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών* 

Άμεσα ορατή ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ  

* Μελέτη του Ινστιτούτου Dermatest σε 40 συμμετέχοντες τον Ιούλιο & τον Αύγουστο του 2015

 • Με τακτική χρήση, η συσκευή αντιγηραντικής περιποίησης ZEITGARD 2 μπορεί να συμβάλλει αισθητά στη μείωση των ρυτίδων. Το 80% των γυναικών που τη χρησιμοποιεί, επιβεβαιώνει μάλιστα δράση με άμεσα ορατά αποτελέσματα*!
 •  Σε συνδυασμό με τα προϊόντα αντιγήρανσης που είναι ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικές απαιτήσεις της επιδερμίδας , όπως π.χ. η Ενυδατική Κρέμα-Gel ή η Κρέμα-Gel Ανάπλασης, επιτυγχάνεται άμεση και στοχευμένη αντιγηραντική περιποίηση.
 •  Μέσω της θερμικής τεχνολογίας θέρμανσης και ψύχρανσης της συσκευής ZEITGARD 2, τα δραστικά συστατικά αντιγήρανσης διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και δρουν αποτελεσματικότερα. Με τον τρόπο αυτό, απελευθερώνουν την πλήρη δράση τους από μέσα προς τα έξω. 

 • Για πρόσωπο με πιο νεανική και αναζωογονημένη όψη. * Μελέτη του Ινστιτούτου Dermatest σε 40 συμμετέχοντες τον 

ΠΡΟΤΕΡΉΜΑΤΑ

• Ασφαλές σύστημα αντιγήρανσης με μόνιμα αποτελέσματα για χρήση στο σπίτι

• Γρήγορη και απλή εφαρμογή

• Το ZEITGARD 2 και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί βασίζεται στους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ 

Ορόσημο στην αντιμετώπιση των φαινομένων γήρανσης της επιδερμίδας. Το ZEITGARD 2 της LR αποτελεί ένα νέο ορόσημο στο πρόγραμμα αντιγήρανσης και καλλυντικής φροντίδας του δέρματος. Με τον συνδυασμό της συσκευής και της κλασικής καλλυντικής φροντίδας, η υπό- σχεση για διαχρονική ομορφιά που δίνει η ZEITGARD (“for timeless beauty“) αποκτά νέες διαστάσεις. Ο συνδυασμός αυτός στοχεύει στις φυσικές διεργασίες μεταβολισμού του δέρματος οι οποίες ενεργοποιούνται και ενισχύονται με τη χρήση της συσκευής αντιγήρανσης. 

Οι φυσικές διεργασίες είναι η αφετηρία

 Η εμφάνιση ρυτίδων και ο αποχωρισμός μας από το λείο και σφριγηλό δέρμα μοιάζει να είναι αναπόφευκτα λόγω της επίδρασης διαφόρων μεμονωμένων παραγόντων (έλλειψη ύπνου, νικοτίνη, στρες, κακή διατροφή, ηλιακή ακτινοβολία και πολλοί άλλοι) καθώς και της φυσικής διαδικασίας γήρανσης. Η νέα συσκευή αντιγηραντικής περιοποίησης ZEITGARD 2 μπορεί όμως να βοηθήσει: Ενώ με την κλασική εφαρμογή με το χέρι, τα διάφορα προϊόντα αντιγήρανσης φθάνουν μόνο στην ανώτατη στιβάδα του δέρματος - την επιδερμίδα - ο πρωτοποριακός συνδυασμός συσκευής και πρόσθετων προϊόντων περιποίησης τα βοηθά να εισχωρήσουν στις βαθύτερες στιβάδες. Διότι για επιδερμίδα με νεανική όψη, είναι απαραίτητο η φροντίδα να φθάνει και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και κυρίως στο χόριο που είναι το κέντρο σύνθεσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι φυσικά συ- στατικά του δέρματος που του προσδίδουν ελαστικότητα και σφριγηλότητα. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ 

Το ZEITGARD 2 είναι ένα καινοτόμο νέο προϊόν που περιλαμβάνει τη χρήση συσκευής για την καλύτερη περιποίηση του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνεται πιο εντατική και βαθύτερη θεραπεία. Το επίκεντρο του ZEITGARD 2 είναι μια συσκευή από ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία και ενδείκνυται για την περιποίηση του ώριμου δέρματος. Η καινοτομία της συνίσταται σε ένα συνδυασμό θερμικής τεχνολογίας και δονήσεων. Με το πάτημα του κουμπιού η συσκευή μπορεί να θερμανθεί στους 42 βαθμούς ή να ψυχθεί στους 5 βαθμούς. Επιπλέον, η λειτουργία δόνησης βοηθά στην ενεργοποίηση του δέρματος. 

ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΔΡΆΣΗΣ

ΒΆΣΕΙ ΦΥΣΙΚΏΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΏΝ Η συσκευή ZEITGARD 2 χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό θερμικής τεχνολογίας και δονήσεων. Οι μηχανισμοί και οι τεχνικές αυτές είναι ήδη γνωστές στη δερματολογία και λειτουργούν με γνώμονα τις φυσικές διεργασίες και αντιδράσεις του δέρματος.   

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο λειτουργεί το σύστημα αντιγήρανσης 

 • ZEITGARD 2. Κατά τη φάση της εκπομπής θερμότητας οι πόροι λαμβάνουν το μήνυμα της υπερθέρμανσης του σώματος. Η εξωτερική θερμοκρασία μοιάζει να είναι πολύ υψηλή και επομένως το σώμα πρέπει να κρυώσει. Έτσι ανοίγουν οι πόροι. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή είναι που με τη χρήση των προϊόντων αντιγήρανσης ZEITGARD τα δραστικά συ- στατικά καταφέρνουν να εισχωρήσουν μέσα από τους πόρους στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.  
 • Το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει τη φάση ψύχρανσης της ZEITGARD 2, κατά την οποία διεγείρεται η φυσική αντίδραση προστασίας του δέρματος. Η εκπομπή ψυχρότητας στέλνει το μήνυμα ότι το σώμα απειλείται από χαμηλές θερμοκρασίες. Αντίστοιχα, οι πόροι λαμβάνουν το μήνυμα να κλείσουν, κλειδώνοντας μέσα στο δέρμα το προϊόν αντιγήρανσης. 

ZEITGARD 2 

Ο μηχανισμός αυτός ενισχύεται με τη λειτουργία ταλάντωσης της συσκευής αντιγήρανσης ZEITGARD 2 που επιδρά απευθείας στο συνδετικό ιστό διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία μέσα στα λεπτά αιμοφόρα αγγεία του δέρματος. 


Έτσι το δέρμα τροφοδοτείται καλύτερα με φυσικές ουσίες αναγέννησης, ενώ ταυτόχρονα αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες από τις στιβάδες του δέρματος Επίσης, με τη λειτουργία δόνησης το προϊόν μεταφέρεται βαθύτερα μέσα στις στιβάδες του δέρματος. Θα γνωρίζετε ίσως αυτή τη διαδικασία από την αισθητικό σας που χτυπά ελαφρά το δέρμα μετά την επάλειψη για να εισχωρήσουν τα δραστικά συστατικά. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερη διείσδυση. Οι δονήσεις διεγείρουν απλώς τη διεργασία αυτή με αισθητά μεγαλύτερη συχνότητα και αποτελεσματικότητα. Έτσι τα δραστικά συστατικά μπορούν να εισχωρήσουν πολύ πιο βαθιά μέσα στο δέρμα και να επιδράσουν στην κυτταρική ανανέωση που συντελείται στην ανώτερη στιβάδα, στην επιδερμίδα. 


ΕΛΕΓΜΈΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ


 Έρευνες που διεξήγαγε για λογαριασμό της LR το κορυφαίο γερμανικό ινστιτούτο δοκιμών στον χώρο των καλλυντικών, το ινστιτούτο Dermatest, έδειξαν ότι στο 95% των συμμετεχόντων βελτιώθηκε σημαντικά η απορρόφηση των δραστικών συστατικών με τη χρήση του ZEITGARD 2.

* * Έρευνα του Ινστιτούτου Dermatest σε 40 συμμετέχοντες στο διάστημα Ιουλίου - Αυγούστου 2015 Το 

ZEITGARD ANTI-AGE MANAGEMENT - ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΉΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΎΣΗ ΥΨΗΛΉΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ

ZEITGARD 2 συνδυάζει μια καλλυντική εφαρμογή με τη βοήθεια συσκευής με μια τεχνολογία βασιζόμενη στις φυσικές ιδιότητες του δέρματος και επιτυγχάνει με την καθημερινή ολιγόλεπτη περιποίηση μια αποτελεσματική, ορατή βελτίωση της όψης του δέρματος. Επιπλέον, μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων καθημερινής φροντίδας που απευθύνονται σε κάθε ανάγκη συμπληρώνει αυτό το αποτελεσματικό πρόγραμμα εξελιγμένης περιποίησης - κυρίως για το ώριμο δέρμα!

ZEITGARD:
Anti-Age System
Αντιρυτιδική Περιποίηση
MissMister Beauty & Health
Προϊόν ZEITGARD 2 Anti-Age System Σετ Ανάπλασης • Zeitgard 2 Anti-Age Device • ZEITGARD Anti-Age System Ορό Ματιών • ZEITGARD Anti-Age System Κρέμα-Gel Ανάπλασης
Σύντομη Περιγραφή Με τακτική χρήση, η συσκευή αντιγηραντικής περιποίησης ZEITGARD 2 μπορεί να συμβάλλει αισθητά στη μείωση των ρυτίδων. Το 80% των γυναικών που τη χρησιμοποιεί, επιβεβαιώνει μάλιστα δράση με άμεσα ορατά αποτελέσματα
Κατηγορία Συσκευή αντιγήρανσης
Υποκατηγορία Αντιγήρανσης. Σετ Ανάπλασης
Ιδιότητα Ρυτίδες μετώπου (Ρυτίδες έκπληξης).Ρυτίδες μεσοφρύου (ρυτίδες θυμού). Πόδι της χήνας (ρυτίδες στις εξωτερικές γωνίες του ματιού).Δακρυϊκοί ασκοί/Μαύροι κύκλοι.Ρινοχειλικές ρυτίδες.Ρινοπαρειακές ρυτίδες.Ρυτίδες λαιμού
Πιστοποιήσεις dermatest made in Germany
Μάρκα Lr ZEITGARD 2

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παράδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί.

*Λόγω της έκτακτης κατάστασης από την πανδημία του Covid-19,σημειώνονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες courier.Πληροφορίες Αποστολής.

 • Κατασκευαστής: LR Health & Beauty
 • Κωδικός Προϊόντος: 71007
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 421,37€
 • 337,99€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 272,57€

Ετικέτες: ZEITGARD 2 Αντιγήρανσης,