Daily Essentials Aloe Vera Honey & ProBalance

-8% Daily Essentials Aloe Vera Honey & ProBalance

Daily Essentials Μηνιαίο Σετ

Aloe Vera Drinking GelTraditional Honey 3 x 1000 mΠερισσότερες πληροφορίες


PRO BALANCE δισκία 360 δισκία / 252 g  Περισσότερες πληροφορίες  Η ημέρα σας είναι γεμάτη, αλλά έχουν τελειώσει τα αποθέματα ενέργειας;Daily Essentials. Η καθημερινή ενίσχυση στην πρόσληψη θρεπτικών στοιχείων


Τα Daily Essentials της LR LIFETAKT εφοδιάζουν τον οργανισμό σας με σημαντικά θρεπτικά στοιχεία, τα οποία χρειάζεται σε καθημερινή βάση, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε ή να φροντίσετε για μια ισορροπημένη διατροφή. Ο συνδυασμός Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey και Pro Balance εφοδιάζει τον οργανισμό σας με σημαντικά μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αλλά και εξαιρετικά φυτικά συστατικά. Αποτελεί ιδανική βάση για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού1 . Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey: H Aloe Vera φέρει παράδοση εκατοντάδων ετών στις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους, λόγω της μοναδικής της σύνθεσης και των συστατικών της. Η LR εμπλουτίζει το gel του φυτού Aloe Vera με πολύτιμη βιταμίνη C, για την υποστήριξη του μεταβολισμού της ενέργειας1 . Το Pro Balance βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας των θρεπτικών στοιχείων στον οργανισμό2 και ρυθμίζει την οξεοβασική ισορροπία του οργανισμού, με πολύτιμα ιχνοστοιχεία και επαρκή πρόσληψη βασικών μετάλλων2 .


1-Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 


2-Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κούρασης και κόπωσης και στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών.


 • Aloe Vera Drinking Gel Μέλι 90% καθαρό Gel του φύλλου 


Το πρώτο Aloe Vera προϊόν της LR και ταυτόχρονα το πιο επιτυχημένο προϊόν όλων των εποχών της LR. Το Aloe Vera Drinking Gel Μέλι αποτελεί παράδοση στην πιο καθαρή της μορφή.  

Aloe Vera Gel Μέλι –  Παράδοση στην Υγεία

Δεν υπάρχει κανένα άλλο φυσικό προϊόν παγκοσμίως που να είναι τόσο επιτυχημένο και να φέρει παράλληλα μια παράδοση χιλιετιών όπως η Aloe Vera. Tόσο οι Αζτέκοι στο Μεξικό όσο και οι Φαραώ στην αρχαία Αίγυπτο αλλά και ο Καρλομάγνος στα πολυάριθμα ταξίδια του και στις εκστρατείες του χρησιμοποιούσαν την Aloe Vera, διότι όλοι τους γνώριζαν τις ωφέλιμες ιδιότητές της για την υγεία. 
Το Aloe Vera Drinking Gel-Μέλι βασίζεται στη συνταγή που μας κληροδότησε ο διάσημος φραγκισκανός μοναχός Πάτερ Ρομάνο Ζάγκο. Είναι φυσικό προϊόν με 90% καθαρό gel από τα φύλλα της αλόης και 9% μέλι ανθέων. Τα πολύτιμα συστατικά του ενισχύουν την εσωτερική ευεξία και υποστηρίζουν τον μεταβολισμό. Μια ημερήσια δόση καλύπτει 75% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C. Η Aloe Vera της LR έχει σταθερή ποιότητα, αφού διενεργούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι της καλλιέργειάς της σε ορεινή περιοχή του Μεξικού. Η ήπια μέθοδος επεξεργασίας του καθαρού gel από τα φύλλα της Aloe Vera και οι συνεχείς έλεγχοι στη Γερμανία εγγυώνται τη σταθερή υψηλή ποιότητα, η οποία φέρει την πιστοποίηση του SGS INSTITUTFRESENIUS και του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου Αλόης (IASC). 


ΣΕ ΠΟΙΟΎΣ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ 

Για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

Πλεονεκτήματα προϊόντος

• Φυσικό προϊόν με 90% καθαρό gel Aloe Vera και 9 % μέλι ανθέων

• Παραδοσιακή συνταγή βασιζόμενη σε γνώση χιλιετιών

• Υποστηρίζει τον μεταβολισμό

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ

Συνιστάται η λήψη 30 ml 3 φορές την ημέρα πριν το γεύμα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το Aloe Vera Drinking Gel-Μέλι μπορεί να καταναλωθεί σκέτο, διαλυμένο σε υγρό, σε θερμοκρασία ψυγείου ή δωματίου. Μην υπερβαίνετε την παραπάνω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Φροντίστε για μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. 


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ EFSA*

 Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Επιπλέον, η βιταμίνη C συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών. * Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ 

Προϊόν πιστοποιημένο από το SGSINSTITUT FRESENIUS και το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης (IASC). Το σήμα του SGS INSTITUT FRESENIUS απονέμεται μετά από αυστηρότατους ελέγχους και έχει μεγάλο κύρος στην αγορά. Το ανεξάρτητο ινστιτούτο διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους της καλλιέργειας της αλόης και ελέγχει κατά διαστήματα την επεξεργασία και το τελικό προϊόν και για τα 4 Aloe Vera Drinking Gel της LR – κι αυτό γίνεται συστηματικά κάθε μήνα και κάθε χρόνο! Το IASC είναι ένας επιστημονικός φορέας αφοσιωμένος στην εξάπλωση και αξιοποίηση των γνώσεων για τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της Aloe Vera. Το συμβούλιο εδρεύει στο Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί φορέα πιστοποίησης των προϊόντων με Aloe Vera σύμφωνα με αυστηρότατες προδιαγραφές για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ποιότητας των προϊόντων  

Ενεργά Συστατικά :

   - Ασβέστιο, Σίδηρο, Νάτριο, ΧΨρώμιο Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρος, Πυρίτιο & (βασικό συστατικό της τσουκνίδας)

- Β1, Β2, Β6, Β12, 

Α :  Ενισχύει την όραση και βοηθά στην άρτια λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 

C :  Προλαμβάνει μολύνσεις από βακτήρια και ιούς. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και επιταχύνει την ανάρρωση.

D : Προστατεύει από λοιμώξεις γενικά, αλλά και από αυτοάμυνες ασθένειες και χρόνιες φλεγμονοπάθειες.

 -Δευτερεύοντες φυτικές ουσίες  

- Φυτικά λιπαρά οξέα

- 90% Aloe Vera. 

- 9% μέλι ʼνθεων

-Χωρίς χρωστικές ουσίες. 

-Με επεξεργασία του καθαρού τζέλ του φύλλου.Η Ισορροπία Αποτελεί τη βάση όλων


 • ProBalance  μεταλλικά  και ιχνοστοιχεία 360 Δισκία


Το ProBalance προσφέρει στον οργανισμό σας πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία για την εσωτερική σας ισορροπία!

Pro Balance (360 κάψουλες) είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που έχει σκοπό να δώσει τα βασικά μέταλλα που χρειάζεται ο άνθρωπος καθημερινά για την ισορροπημένη λειτουργία του οργανισμού και που δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του.

Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που περιέχει είναι τα πλέον απαραίτητα για το μεταβολισμό και την απορρόφηση των βιταμινών, ενώ η έλλειψή τους προκαλεί σημαντικές βλάβες. 

Το ProBalance υποστηρίζει την ισορροπία μεταξύ των οξέων και των βάσεων του οργανισμού και ενισχύει έτσι το γενικό αίσθημα ευεξίας. Βοηθά στην αντιμετώπιση της αδιαθεσίας και τη κόπωσης που οφείλεται σε έλλειψη μεταλλικών στοιχείων. Το ProBalance περιέχει συγκεκριμένα βασικά μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο και κάλιο. Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη και ζωικά συστατικά.

Πλεονεκτήματα προϊόντος

• Υποστηρίζει την ισορροπία μεταξύ των οξέων και των βάσεων του οργανισμού

• Περιέχει πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία

• Για ευεξία και λιγότερη κόπωση  

 • Μερικά μέταλλα συνδυάζονται αρμονικά, ενώ άλλα αναστέλλουν το ένα τη λειτουργία του άλλου. Γι' αυτό το λόγο, ο σωστός συνδυασμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Μόνο έτσι μπορούν τα μεταλλικά στοιχεία να υποστηρίξουν την οξεοβασική ισορροπία του οργανισμού και να επιτελέσουν πολλές ακόμα λειτουργίες.

  ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ

  Λαμβάνετε 3 φορές ημερησίως από 4 δισκία με λίγο υγρό. Μην υπερβαίνετε την παραπάνω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Φροντίστε για μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος  

  Έξυπνος συνδυασμός

  Μερικά μέταλλα συνδυάζονται αρμονικά, ενώ άλλα όταν συνδυάζονται αναστέλλουν το ένα τη λειτουργία του άλλου. Γι’ αυτό, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο σωστός συνδυασμός. Μόνο έτσι μπορούν τα μεταλλικά στοιχεία να υποστηρίξουν την ισορροπία μεταξύ των οξέων και των βάσεων του οργανισμού και να επιτελέσουν πολλές ακόμα λειτουργίες.Ο τέλειος σύντροφος για κάθε δίαιτα! Παρέχει με αξιόπιστο τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως είναι το μαγνήσιο και το κάλιο, αλλά και ιχνοστοιχεία, όπως ο χαλκός, το χρώμιο και το μολυβδαίνιο! 

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΏΝ

  Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει ανάγκη να τροφοδοτείται συστηματικά με μεταλλικά στοιχεία όπως μαγνήσιο, ασβέστιο και κάλιο καθώς και ιχνοστοιχεία όπως χαλκό, χρώμιο και μολυβδαίνιο. Τα στοιχεία αυτά φροντίζουν για τη ρύθμιση του ισοζυγίου οξέων και βάσεων του οργανισμού. Η LR χρησιμοποιεί στο ProBalance αν- θρακικό ασβέστιο και νάτριο.

  Αλκαλικά Μέταλλα για περισσότερη Ευεξία

  •  Επιλεγμένα μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία

  •  Πολύτιμο μίγμα από κιτρικά, ανθρακικά και γλυκονικά άλατα

  •  Χωρίς λακτόζη 

  ΣΕ ΠΟΙΟΎΣ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ 

  Για όλες τις ηλικίες.  

  Επιλεγμένα συστατικά:

  Μέταλλα και ιχνοστοιχεία 

  • Μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό σύνδρομο, μυαλγίες, κράμπες, δυσκαμψία κ.α.)
  • Ρευματικές παθήσεις (εκφυλιστικές και φλεγμονώδεις αρθροπάθειες).
  • Εντερικά προβλήματα (αέρια, μετεωρισμός, δυσπεψία κ.α.)
  • Νευρικές διαταραχές (αϋπνία, ευερεθιστότητα κ.α.)
  • Δερματικά προβλήματα (κνησμός κ.α.)
  • Γενικότερα χρησιμοποιείται για την διατήρηση της φυσικής ισορροπίας οξέων και αλκαλίων του σώματος.  

   Πεδίο εφαρμογής:

  – Για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  – Για τη φυσιολογική λειτουργία των μυών 
  – Συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών
  – Για τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
  – Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού μικροθρεπτικών στοιχείων

  • Η θειαμίνη και η βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
  • Η βιταμίνη Β6, η νιασίνη, το παντοθενικό οξύ και η βιταμίνη D συμβάλλουν στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και εξάντλησης.
  • Το κάλιο υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του μυϊκού συστήματος.
  • Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και εξάντλησης και στη διατήρηση της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας.
  • Το ασβέστιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

  Απαραίτητο για τους μαθητές και όσους αθλούνται!!!

  Είναι ιδιαίτερα απαραίτητο σε όσους αθλούνται και χάνουν αυτά τα πολύτιμα συστατικά μέσω του ιδρώτα. 


  Ειδικά χαρακτηριστικά:

  – Προϊόν ανώτερης ποιότητας

  – Επιλεγμένα μέταλλα και ιχνοστοιχεία

  – Πολύτιμο μίγμα από κιτρικά, ανθρακικά και γλυκονικά άλατα

  – Χωρίς λακτόζη

   Συστατικά :

  Τα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία που περιέχει το Probalance ανά ημερήσια δόση είναι τα εξής:

  • Κάλιο 135 mg ,
  • Μαγνήσιο 100 mg ,
  • Ασβέστιο 348 mg,
  • Νάτριο 275 mg,
  • Χαλκός 225 mg,
  • Πυρίτιο 15 mg,
  • Χρώμιο 30 mg,
  • Μολυβδαίνιο 40 mg.  

  Επιλεγμένα συστατικά & Ημερήσια Δοσολογία:

Υγεία:
Υψηλή απόδοση
MissMister Beauty & Health
Ειδικά Χαρακτηριστικά 1 Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. 2 Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών. 3 Το EPA και το DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Γι’ αυτόν το λόγο, κρίνεται απαραίτητη η πρόσληψη τουλάχιστον 250 mg EPA και DHA ημερησίως.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παράδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί.

*Λόγω της έκτακτης κατάστασης από την πανδημία του Covid-19,σημειώνονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες courier.Πληροφορίες Αποστολής.

 • Κατασκευαστής: LR Health & Beauty
 • Κωδικός Προϊόντος: 80730
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 138,95€
 • 127,49€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 102,82€

Ετικέτες: Mεταλλικά, Βιταμίνες, Διατροφή, Υγεία Ευεξία, Δίαιτα, Aloe Vera Drinking Gel,