Vital Care Aloe Vera Gel Sivera & Reishi Plus σετ

-7% Vital Care Aloe Vera Gel Sivera & Reishi Plus σετ


Vital Care ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΕΤ 


Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera 3 x 1000 ml  Περισσότερες πληροφορίες REISHI PLUS Κάψουλες 30 κάψουλες / 15,2 g  Περισσότερες πληροφορίες   


Vital Care Η καθημερινή ενίσχυση για περισσότερη ζωντάνια 


Η Vital Care από την  LIFETAKT σας υποστηρίζει σε ακριβώς αυτό το κομβικό σημείο της ζωής σας, προσφέροντας αποτελεσματική υποστήριξη στο μεταβολισμό, το κυκλοφορικό σύστημα και την καρδιά.1 Επίσης, σας χαρίζει περισσότερη ζωντάνια.1 Σ’ αυτή τη χρονική περίοδο, κατά την οποία χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, το Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera μπορεί να συμβάλει σημαντικά. H Aloe Vera φέρει παράδοση εκατοντάδων ετών στις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους, λόγω της μοναδικής της σύνθεσης και των συστατικών της. Η LR εμπλουτίζει το gel του φυτού Aloe Vera με εκχύλισμα κνίδης. 


Επίσης, το Reishi Plus1 φροντίζει για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Το Reishi είναι γνωστό από την παράδοση της Άπω Ανατολής ως “μανιτάρι της μακροζωίας”, ενώ χρησιμοποιειται εδώ και αιώνες σε φυσικές θεραπευτικές μεθόδους. 


1-Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. H βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων  


Δύναμη Ζωής από την Άπω Ανατολή. • Reishi Plus 30 Κάψουλες με το μανιτάρι της μακροζωίας.


Το Reishi, ”το μανιτάρι της μακροζωίας“ όπως είναι γνωστό στην Ασία, είναι εδώ και αιώνες αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της Άπω Ανατολής. Oι ευεργετικές του ιδιότητες χαίρουν εκτίμησης μέχρι και σήμερα στην Ασία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Reishi είναι ένα θεραπευτικό μανιτάρι που έχει χρησιμοποιηθεί στην Κίνα και την Ιαπωνία πάνω από 2.000 χρόνια, γεγονός που του χαρίζει τον τίτλο του πρώτου μανιταριού που χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Ιατρική. Η ονομασία Ganoderma, έχει Ελληνική προέλευση: αποτελείται από δύο συνθετικά: τη λέξηγάνος, που σημαίνει λαμπερός, και τη λέξη δέρμα. Το reishi αναφερόταν ως «ο βασιλιάς των βοτάνων»: ήταν το φάρμακο που μπορούσε να εξασφαλίσει σε κάποιον αιώνια νεότητα και μακροζωία, κι επειδή ήταν εξαιρετικά σπάνιο και αδύνατον να καλλιεργηθεί, είχαν πρόσβαση σε αυτό μόνο οι βασιλείς

θεραπεία καρδιακών παθήσεων, αϋπνίας, ανδρικής ανικανότητας, κατάθλιψης και έλκους. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές και μελέτες, το reishi βελτιώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, την υπέρταση και την υπόταση, την τάση των νεύρων, τις νευρώσεις και την αϋπνία, τη χρόνια βρογχίτιδα και την ηπατίτιδα Β. Ακόμη έχει ευεργετική δράση σ’ έναν αριθμό προβλημάτων υγείας (άσθμα, υποθυρεοειδισμός), βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών και τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, βοηθά στην επιβράδυνση των καρκινικών μεταστάσεων, αποτελεί ισχυρό αντισταμινικό, αντιαλλεργικό και αντιιικόενώ, τέλος, βελτιώνει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και της εμμηνόπαυσης.

Επίσης, η βιταμίνη C που περιέχει, έχει τεράστια σημασία για τον ανθρώπινο οργανισμό και είναι αναγκαία για τις διάφορες μεταβολικές λειτουργίες, όπως είναι η σύνθεση του κολλαγόνου, η διατήρηση της σταθερότητας των αιμοφόρων αγγείων, ο μεταβολισμός των αμινοξέων και η απελευθέρωση των διαφόρων ορμονών στα επινεφρίδια. Η χορήγηση βιταμίνης C ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος, οι οποίες δημιουργούν ελεύθερες ρίζες, τη βασικότερη αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Το κάπνισμα καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος της βιταμίνης C που υπάρχει στον οργανισμό, γι’ αυτό καλό είναι οι καπνιστές να λαμβάνουν τη βιταμίνη C σε μεγαλύτερες ποσότητες.

ΣΕ ΠΟΙΟΎΣ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ 

Για όλες τις ηλικίες. 

 Πλεονεκτήματα προϊόντος

• Με σκόνη και εκχύλισμα Reishi

• Με βιταμίνη C

• Γνωστό ως το μανιτάρι της μακροζωίας στην παράδοση της Άπω Ανατολής 

Πεδίο εφαρμογής:

– Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων

– Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας

– Μειώνει την αίσθηση κούρασης και εξάντλησης

– Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών

– Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες

Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: – 1 κάψουλα

– Κατάλληλο για Vegan διατροφή 

Επιλεγμένα συστατικά: 

 • 48 % εκχύλισμα Reishi 
 • 20 % σκόνη Reishi 
 • 75 % Βιταμίνη C ανά Ημερήσια Δόση**

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΏΝ 

Το Reishi είναι σαπρόφυτο, δηλαδή ένα μανιτάρι που τρέφεται από νεκρή οργανική ύλη και αναπτύσσεται στους κορμούς και τις ρίζες της βελανιδιάς και της οξιάς. Επειδή για πολλούς αιώνες ήταν εξαιρετικά σπάνιο και αδύνατο να καλλιεργηθεί, η ανεύρεση ενός „Ling Zhi“ θεωρείτο ευνοϊκό σημάδι τύχης. Κατά τη δεκαετία του 1970, ωστόσο, αναπτύχθηκε μια μέθοδος για την εκτεταμένη καλλιέργεια του Reishi σε όλο τον κόσμο. Το μανιτάρι που περιέχει το Reishi plus προέρχεται επομένως από τέτοιες καλλιέργειες.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ EFSA*

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση κολλαγόνου και των χόνδρων, στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

 * Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων 

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την παραπάνω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Φροντίστε για μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Aloe Vera Drinking Gel Sivera Super Omega 3 activ Mind Master. 

** της ημερήσιας Διατροφικής Τιμής Αναφοράς(ΔΤΑ) 

Περιεχόμενο ανά κάψουλα: Εκχύλισμα Reishi: 240 mg Σκόνη Reishi: 100 mg Βιταμίνη C: 60 mg 


Το Ινστιτούτο Ερευνών Methodist, Indianapolis, IN46202, ΗΠΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ REISHI (Ganoderma lucidum) ΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών Methodist, Indianapolis, IN46202, ΗΠΑ, η ξηρά σκόνη του Ganoderma lucidum ήταν δημοφιλής στην αρχαία Κίνα ως χημειοθεραπευτικός παράγοντας εναντίον του καρκίνου. Οι ερευνητές πρόσφατα έδειξαν ότι το Ganoderma lucidum αναστέλλει τους παράγοντες μεταγραφής πυρηνικού παράγοντα kappa B (NF-kappaB) και AP-1, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή της έκφρασης της ουροκινάσης- τύπος του (UPA) ενεργοποιητή πλασμινογόνου και uPAR υποδοχέα του. Επίσης, το Ganoderma lucidum κατέστειλε την κυτταρική προσκόλληση και τη μετάσταση των καρκινικών κυττάρων του μαστού και του προστάτη, γεγονός που υποδηλώνει τη δυνατότητα του να μειώνει το μεταστατικό δυναμικό του όγκου.
Συνεπώς, το Ganoderma lucidum επιδεικνύει φανερά αντικαρκινική δράση σε πειράματα με καρκινικά κύτταρα και έχει πιθανές θεραπευτικές δυνατότητες ως συμπλήρωμα διατροφής για μια εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου.
Επίσης, η δημοσίευση της 20ης Νοέμβρη 2010 στο Life Science του τμήματος Βιολογίας, του Πανεπιστημίου York, στο Τορόντο του Καναδά, δείχνει κατά πόσο το Ganoderma ρυθμίζει την κυτταρική δραστηριότητα του EOC (epithelial ovarian cancer).
Χρησιμοποιώντας διάφορες κυτταρικές σειρές προερχόμενες από το EOC, διαπιστώθηκε ότι το Ganoderma lucidum μείωσε έντονα τον αριθμό των κυττάρων παρουσιάζοντας δοσο-εξαρτώμενη σχέση. Το Ganoderma lucidum ανέστειλε επίσης τον σχηματισμό αποικιών, την κυτταρική μετάσταση και το σφαιροειδή σχηματισμό. Συγκεκριμένα, το Ganoderma lucidum υπήρξε αποτελεσματικό στην αναστολή της κυτταρικής ανάπτυξης, τόσο σε χημειο-ευαίσθητα όσο και σε χημειο-ανθεκτικά κύτταρα και η θεραπεία με Ganoderma lucidum ενίσχυσε σημαντικά την δράση της σισπλατίνης (cisplatin) στα κύτταρα του EOC.
Επιπλέον, το Ganoderma lucidum αύξησε τη στάση στη φάση G2/M του κυτταρικού κύκλου και επίσης, αύξησε την απόπτωση ενεργοποιώντας τη caspase 3. Τέλος, το Ganoderma lucidum αύξησε το p53 ενώ ανέστειλε την έκφραση του Akt.
Συνολικά, αυτά τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι το Ganoderma lucidum ασκεί πολλαπλά αντικαρκινικά αποτελέσματα στα καρκινικά κύτταρα των ωοθηκών ή άλλων μορφών καρκίνου και μπορεί να ενισχύσει την ευαισθησία των κυττάρων του EOC στ
ην σισπλατίνη (cisplatin)


Συμβουλή από Καρδιάς   • Aloe Vera Drinking Gel Sivera 90% καθαρό Gel του φύλλου Aloe Vera 


Τα προϊόντα της Σειράς Aloe Vera by LR περιέχουν Υψηλή Περιεκτικότητα σε Aloe Vera, αποκλειστικά από το εσωτερικό του φύλλου του φυτού Aloe Vera Barbadensis Miller, και άλλα πολύτιμα συστατικά. Περιποιούνται και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. 

Το Aloe Vera Drinking Gel με κνίδη είναι φυσικό προϊόν το οποίο αποτελείται από 90% καθαρό gel από τα φύλλα της Aloe Vera και 7% φυσικό μέλι ανθέων με εκχύλισμα τσουκνίδας που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικό πυρίτιο. Η LR εγγυάται τη σταθερή ποιότητα της Aloe Vera που προέρχεται από ελεγχόμενη καλλιέργεια σε ορεινή περιοχή του Μεξικού, χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά λιπάσματα. Η ήπια μέθοδος επεξεργασίας του καθαρού gel από τα φύλλα της Aloe Vera και οι συνεχείς έλεγχοι στη Γερμανία εγγυώνται τη σταθερή υψηλή ποιότητα, η οποία πιστοποιείται από το SGS INSTITUTFRESENIUS και το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης (IASC).

ΣΕ ΠΟΙΟΎΣ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ

 Για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας 

Πλεονεκτήματα προϊόντος

• Φυσικό προϊόν με 90% καθαρό gel Aloe Vera
• 7 % μέλι ανθέων
• Με εκχύλισμα κνίδης

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ

 Συνιστάται η λήψη 30 ml 3 φορές την ημέρα πριν το γεύμα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το Aloe Vera Drinking Gel Sivera μπορεί να καταναλωθεί σκέτο, διαλυμένο σε υγρό, σε θερμοκρασία ψυγείου ή δωματίου. Μην υπερβαίνετε την παραπάνω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Φροντίστε για μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά.  

ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ

 Προϊόν πιστοποιημένο από το SGSINSTITUT FRESENIUS και το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης (IASC). Το σήμα του SGS INSTITUT FRESENIUS απονέμεται μετά από αυστηρότατους ελέγχους και έχει μεγάλο κύρος στην αγορά. Το ανεξάρτητο ινστιτούτο διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους της καλλιέργειας της αλόης και ελέγχει κατά διαστήματα την επεξεργασία και το τελικό προϊόν και για τα 4 Aloe Vera Drinking Gel της LR – κι αυτό γίνεται συστηματικά κάθε μήνα και κάθε χρόνο! Το IASC είναι ένας επιστημονικός φορέας αφοσιωμένος στην εξάπλωση και αξιοποίηση των γνώσεων για τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της Aloe Vera. Το συμβούλιο εδρεύει στο Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί φορέα πιστοποίησης των προϊόντων με Aloe Vera σύμφωνα με αυστηρότατες προδιαγραφές για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ποιότητας των προϊόντων.  

Ενεργά Συστατικά :

   
Ασβέστιο, Σίδηρο, Νάτριο, ΧΨρώμιο Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρος, Πυρίτιο & (βασικό συστατικό της τσουκνίδας)
- Β1, Β2, Β6, Β12, 
Α :  Ενισχύει την όραση και βοηθά στην άρτια λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 
C :  Προλαμβάνει μολύνσεις από βακτήρια και ιούς. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και επιταχύνει την ανάρρωση.
D : Προστατεύει από λοιμώξεις γενικά, αλλά και από αυτοάμυνες ασθένειες και χρόνιες φλεγμονοπάθειες.
 
-Δευτερεύοντες φυτικές ουσίες  
- Φυτικά λιπαρά οξέα
- 90% Aloe Vera. 
- 7% μέλι ʼνθεων
-Χωρίς χρωστικές ουσίες. 
-Με επεξεργασία του καθαρού τζέλ του φύλλου.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΎ 

Συνδυάζεται ιδανικά με το Super Omega 3 activ για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 Προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera Super Omega 3 activ Reishi plus

Σφραγίδα Ποιότητας του INSTITUT FRESENIUSΥγεία:
Υγεία της καρδιάς

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παράδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί.

*Λόγω της έκτακτης κατάστασης από την πανδημία του Covid-19,σημειώνονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες courier.Πληροφορίες Αποστολής.

 • Κατασκευαστής: LR Health & Beauty
 • Κωδικός Προϊόντος: 80822
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 153,96€
 • 143,49€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 115,72€

Ετικέτες: Μακροζωία, Διατροφή, Aloe Vera Drinking Gel, Δίαιτα, Υγεία Ευεξία,