Livioon Κρέμα MePerfect YOUTH ELIXIR

Livioon Κρέμα MePerfect YOUTH ELIXIR


Μην αφήσεις τον χρόνο να φανεί.


Ένα καινοτόμο ελιξίριο για το πρόσωπο, που μειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος..


Περιέχει:

-ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗ, μια ουσία που μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης (γραμμές έκφρασης του προσώπου)

-TRYLAGEN, μια ουσία που διεγείρει την ανάπτυξη των ινών κολλαγόνου

-SNAP-8, μια εξελιγμένη, παρόμοιου τύπου με τον botox ουσία, η οποία λειαίνει αποτελεσματικά το δέρμα και κάνει τις ρυτίδες πολύ πιο δύσκολα ανιχνεύσιμες.


Η MePerfect είναι ένα προϊόν μεγάλης περιεκτικότητας, κατάλληλο για την άμεση βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του δέρματος.


Ενεργά συστατικά

ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗ

(ένα νευροπεπτίδιο) είναι μια από τις πιο μοντέρνες χημικές ουσίες που θεωρείται η πιο ήπια εναλλακτική της Αλαντικής Τοξίνης (Botulinum toxin), ενώ παρουσιάζει σημαντικά μικρότερη οξύτητα και μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας πάνω στο δέρμα. Μικρά μόρια αυτού του πεπτιδίου, διεισδύοντας στο επιδερμικό φράγμα, αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικά.


Λειτουργία

Αναστέλλει την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης (ένας νευροδιαβιβαστής), που είναι υπεύθυνη για την μετάδοση των ερεθισμάτων από τα νεύρα στους μύες, προκαλώντας έτσι τη σύσπασή τους. Αυτό συνεπώς βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων έκφρασης.


Ιδιότητες:

-Χαλαρώνει την ένταση των μυών

-Αντιγηραντική δράση

-Λειαίνει και εξισορροπεί τη δομή του δέρματος

-Διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος έτσι ώστε να παράγουν ίνες κολλαγόνου

-Συσφικτική δράση

-Υποαλλεργική: μη αλλεργική, μη ερεθιστική, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες


SNAP – 8

(ένα οκταπεπτίδιο) είναι μια πιο ασφαλής και πολύ πιο ήπια εναλλακτική της Αλαντικής,

Τοξίνης (Botulinum toxin).

Λειτουργία

Το SNAP – 8 αφορά τον αποκλεισμό των μυϊκών συσπάσεων του προσώπου. Επιπλέον, είναι καθοριστικής σημασίας για την αποσταθεροποίηση και τη διατάραξη της λειτουργίας του συμπλόκου της πρωτεΐνης SNARE, απαραίτητη για την απελευθέρωση του νευροδιαβιβαστή που είναι υπεύθυνος για την συστολή των μυών. Η τροποποίηση του μηχανισμού συστολής των

μυών μειώνει την εμφάνιση και το βάθος των ρυτίδων έκφρασης (γραμμές έκφρασης του προσώπου). Ως αποτέλεσμα, οι ρυτίδες γίνονται πιο επιφανειακές και το δέρμα πιο λείο.


Ιδιότητες:

-Εξαλείφει τη συστολή των μυών, μειώνοντας έτσι το βάθος των ρυτίδων και των αυλακώσεων -Αφήνει το δέρμα εξαιρετικά μαλακό

-Εμποδίζει τον σχηματισμό των ρυτίδων έκφρασης (γραμμές έκφρασης του προσώπου), ειδικά στην περιοχή γύρω από τα μάτια

-Μια παρόμοια με το botox ουσία, που θεωρείται πολύ λιγότερο επικίνδυνη όσον αφορά τις δυσμενείς παρενέργειές της σε σχέση με την Αλαντική Τοξίνη (Botulinum toxin)


TRYLAGEN

μια ουσία υψηλής συγκέντρωσης που προκύπτει από τη σύνθεση δραστικών πεπτιδίων και πρωτεϊνών, διεγείρει τις ίνες κολλαγόνου οι οποίες είναι υπεύθυνες για την γενική ελαστικότητα του δέρματο

Λειτουργία

Μια ουσία εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση τόσο των επιφανειακών όσο και των πιο βαθιών ρυτίδων. Επιπλέον, παίζει ουσιαστικό ρόλο και στις τρεις φάσεις του κολλαγόνου, π.χ. ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου, ελέγχει τα ινίδια του κολλαγόνου, και αναστέλλει την ενζυματική καταστροφή, αποτρέποντας έτσι την υπερβολική βλάβη των ινών του κολλαγόνου στο γερασμένο δέρμα.


διότητες:

-Βοηθά στη διατήρηση επαρκούς περιεκτικότητας σε κολλαγόνο μέσα στο δέρμα, προωθώντας έτσι την πιο υγιή και νεανική εμφάνιση του

-Αντιγηραντική δράση

-Αποκαθιστά την φυσική απαλότητα του δέρματος

-Συσφίγγει το δέρμα και γεμίζει (λειαίνει) όλες τις ρυτίδες

-Καθυστερεί ορατά τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματος


ZEITGARD:
Αντιρυτιδική Περιποίηση
MissMister Beauty & Health
Σύντομη Περιγραφή Ένα καινοτόμο ελιξίριο για το πρόσωπο, που μειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος.
Κατηγορία Κρέμα Προσώπου
Υποκατηγορία Ρυτίδες

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παράδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί.

*Λόγω της έκτακτης κατάστασης από την πανδημία του Covid-19,σημειώνονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες courier.Πληροφορίες Αποστολής.

  • Κατασκευαστής: Bio Natural Livioon
  • Κωδικός Προϊόντος: 310LV
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
  • 61,30€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 49,44€

Ετικέτες: Anti-Aging, Ενυδατική Κρέμα, , Αντιγήρανσης,