Aloe Vera Drinking Gel Ροδάκινο

Aloe Vera Drinking Gel Ροδάκινο

Ελαφρύ και υγιεινό χωρίς προσθήκη ζάχαρης 

Aloe Vera Drinking Gel Ροδάκινο 98% καθαρό Gel του φυτού Aloe Vera

Ελαφριά φρουτώδης γεύση χωρίς προσθήκη ζάχαρης με 98% καθαρό φιλέτο του φύλλου Aloe Vera. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Aloe Vera Drinking Gel Ροδάκινο απο την LR.  

Aloe Vera Drinking Gel Ροδάκινο  Γιατί χωρίς προσθήκη ζάχαρης; 

Aloe Vera Drinking Gel Ροδάκινο: Ελαφριά φρουτώδη γεύση χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Αυτό το Drinking Gel προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Παραδείγματος χάριν είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους διαβητικούς, οι οποίοι στην καθημερινή τους διατροφή πρέπει να λαμβάνουν μικρή ποσότητα ζάχαρης, έτσι ώστε να μπορούν να κρατούν σταθερά τα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα. Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί στις μέρες μας ότι πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να λαμβάνουν καθημερινά πολλή ζάχαρη. Για αυτές τις ομάδες ανθρώπων η LR δημιούργησε το Aloe Vera Drinking Gel Ροδάκινο. Aκεμαννάνη – Πολύτιμη και Απαραίτητη Η Acemannan (Ακεμαννάνη) είναι μια από τις σημαντικότερες μεμονωμένες ουσίες που εμπεριέχονται στο Gel του φύλλου Aloe Vera. Αυτή η ουσία ανήκει στους Πολυσακχαρίτες και αποθηκεύεται στον οργανισμό, στα κύτταρα του σώματος. Οι ιδιότητες της Aκεμαννάνης δρουν ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα σημαντικά συστατικά της Aloe Vera. 

 ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ 

Το Aloe Vera Drinking Gel με γεύση ροδάκινο είναι ένα φυσικό προϊόν με 98% καθαρό gel από τα φύλλα της Aloe Vera. Έχει ελαφριά φρουτώδη γεύση χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ενώ με μόνο 0,054 ισοδύναμα υδατανθράκων ανά ημερήσια δοσολογία, ενδείκνυται ιδιαίτερα για διαβητικούς. Τα πολύτιμα συστατικά του ενισχύουν την εσωτερική ευεξία και υποστηρίζουν τον μεταβολισμό. Μια ημερήσια δόση καλύπτει 100 % της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε βιταμίνη C. Η ποιότητα της Aloe Vera της LR ελέγχεται σταθερά, μέσα από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργούνται στην καλλιέργεια της, σε ορεινή περιοχή του Μεξικού. Η ήπια μέθοδος επεξεργασίας του καθαρού gel από τα φύλλα της Aloe Vera και οι συνεχείς έλεγχοι στη Γερμανία εγγυώνται τη σταθερή υψηλή ποιότητα, η οποία φέρει την πιστοποίηση του SGS INSTITUT FRESENIUS και του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου Αλόης (IASC). Δεν περιέχει χρωστικές, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. 

Πεδίο εφαρμογής: 

– Για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων1 
– Για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών1 
– Για τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας1 
– Για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος3 
– Για το ανοσοποιητικό σύστημα3 
Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: – 3 x 30 ml 
– Αρέσει σε ενήλικες και παιδιά  

1-Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, της επιδερμίδας και των δοντιών.
3- Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

ΣΕ ΠΟΙΟΎΣ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ 

Για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για διαβητικούς. Χάρη στη φρουτώδη γεύση ροδάκινου ενδείκνυται ιδιαίτερα για παιδιά. 

Πλεονεκτήματα προϊόντος

• Φυσικό προϊόν με 98% καθαρό gel Aloe Vera
• Χωρίς προσθήκη ζάχαρης**
• Με φρουτώδη γεύση ροδάκινο   

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ

 Συνιστάται η λήψη 30 ml 3 φορές την ημέρα πριν το γεύμα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το Aloe Vera Drinking Gel με γεύση ροδάκινο μπορεί να καταναλωθεί σκέτο, διαλυμένο σε υγρό, σε θερμοκρασία ψυγείου ή δωματίου. Μην υπερβαίνετε την παραπάνω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Φροντίστε για μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ 

Προϊόν πιστοποιημένο από το SGSINSTITUT FRESENIUS και το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης (IASC). Το σήμα του SGS INSTITUT FRESENIUS απονέμεται μετά από αυστηρότατους ελέγχους και έχει μεγάλο κύρος στην αγορά. Το ανεξάρτητο ινστιτούτο διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους της καλλιέργειας της αλόης και ελέγχει κατά διαστήματα την επεξεργασία και το τελικό προϊόν και για τα 4 Aloe Vera Drinking Gel της LR – κι αυτό γίνεται συστηματικά κάθε μήνα και κάθε χρόνο! Το IASC είναι ένας επιστημονικός φορέας αφοσιωμένος στην εξάπλωση και αξιοποίηση των γνώσεων για τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της Aloe Vera. Το συμβούλιο εδρεύει στο Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί φορέα πιστοποίησης των προϊόντων με Aloe Vera σύμφωνα με αυστηρότατες προδιαγραφές για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ποιότητας των προϊόντων.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΎ

Για τους διαβητικούς είναι σημαντικό, μεταξύ άλλων, να διατηρούνται χαμηλά και υπό έλεγχο τα ποσοστά πρόσληψης σακχάρων καθημερινά, μέσω της διατροφής, για να παραμένουν κατά το δυνατό σταθερά τα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα. Το Aloe Vera Drinking Gel με γεύση ροδάκινο είναι μια πολύ καλή λύση που εξυπηρετεί άριστα αυτόν τον στόχο.


 Ενεργά Συστατικά

Ιχνοστοιχεία  - Αμινοσάκχαρα (γλυκοζαμίνη, γαλακτοζαμίνη)  -  Ένζυμα (καταλάση, αμυλάση, λιπάση και άλλα)  -  Δευτερεύοντες φυτικές ουσίες  -  Μονοσακχαρίτες και πολυσακχαρίτες (Ακεμαννάνη) -  98% Aloe Vera. -  Χωρίς προσθήκη ζάχαρης -  Χωρίς χρωστικές ουσίες. -  100% κάλυψη της διατροφικής τιμής αναφοράς της βιταμίνης C -  Μόνο 0,054 μονάδες αμύλου ανα  ημερήσια δόση -ενδείκνυται  για διαβητικούς -  Με επεξεργασία του καθαρού τζέλ του φύλλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 Προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera Super Omega 3 activ Reishi plus


** Περιέχει φυσικά σάκχαρα 

Σφραγίδα Ποιότητας του INSTITUT FRESENIUS
Υγεία:
Υποστήριξη την ευεξίας
MissMister Beauty & Health
Προϊόν LR Aloe Vera Drinking Gel Honey (1000ml).
Σύντομη Περιγραφή Ελαφριά φρουκτώδης γεύση χωρίς προσθήκη ζάχαρης με 98% καθαρό φιλέτο του φύλλου Aloe Vera. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Aloe Vera Drinking Gel ροδάκινο. Το Aloe Vera Drinking Gel “Aromatic Peach”: χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ενδείκνυται για διαβητικούς, 98 % καθαρό φιλέτο του φύλλου Aloe Vera, με άρωμα ροδάκινου
Aloe Vera 98%
Κατηγορία Aloe Vera Drinking Gel
Υποκατηγορία Σακχαρώδη Διαβήτη
Ιδιότητα Αυτό το Drinking Gel προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Παραδείγματος χάριν είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους διαβητικούς, οι οποίοι στην καθημερινή τους διατροφή πρέπει να λαμβάνουν μικρή ποσότητα ζάχαρης
Φυτικό Ναι
Βασικά Συστατικά 98% Aloe Vera.Ιχνοστοιχεία,Αμινοσάκχαρα (γλυκοζαμίνη, γαλακτοζαμίνη)
Πιστοποιήσεις SGS INSTITUT FRESENIUS και IASC,IASC (International Aloe Science Council)
Μάρκα LR Aloe Vera

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παράδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί.

*Λόγω της έκτακτης κατάστασης από την πανδημία του Covid-19,σημειώνονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες courier.Πληροφορίες Αποστολής.

  • Κατασκευαστής: LR Health & Beauty
  • Κωδικός Προϊόντος: 80750
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 34,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 28,22€

Ετικέτες: Aloe Vera Drinking Gel, Διατροφή, Δίαιτα, Υγεία Ευεξία,