Aloe Vera Drinking Gel Μέλι

Aloe Vera Drinking Gel Μέλι

To Αυθεντικό της LR

Aloe Vera Drinking Gel Μέλι 90% καθαρό Gel του φύλλου 

Το πρώτο Aloe Vera προϊόν της LR και ταυτόχρονα το πιο επιτυχημένο προϊόν όλων των εποχών της LR. Το Aloe Vera Drinking Gel Μέλι αποτελεί παράδοση στην πιο καθαρή της μορφή.  

Aloe Vera Gel Μέλι –  Παράδοση στην Υγεία

Δεν υπάρχει κανένα άλλο φυσικό προϊόν παγκοσμίως που να είναι τόσο επιτυχημένο και να φέρει παράλληλα μια παράδοση χιλιετιών όπως η Aloe Vera. Tόσο οι Αζτέκοι στο Μεξικό όσο και οι Φαραώ στην αρχαία Αίγυπτο αλλά και ο Καρλομάγνος στα πολυάριθμα ταξίδια του και στις εκστρατείες του χρησιμοποιούσαν την Aloe Vera, διότι όλοι τους γνώριζαν τις ωφέλιμες ιδιότητές της για την υγεία. 
Το Aloe Vera Drinking Gel-Μέλι βασίζεται στη συνταγή που μας κληροδότησε ο διάσημος φραγκισκανός μοναχός Πάτερ Ρομάνο Ζάγκο. Είναι φυσικό προϊόν με 90% καθαρό gel από τα φύλλα της αλόης και 9% μέλι ανθέων. Τα πολύτιμα συστατικά του ενισχύουν την εσωτερική ευεξία και υποστηρίζουν τον μεταβολισμό. Μια ημερήσια δόση καλύπτει 75% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C. Η Aloe Vera της LR έχει σταθερή ποιότητα, αφού διενεργούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι της καλλιέργειάς της σε ορεινή περιοχή του Μεξικού. Η ήπια μέθοδος επεξεργασίας του καθαρού gel από τα φύλλα της Aloe Vera και οι συνεχείς έλεγχοι στη Γερμανία εγγυώνται τη σταθερή υψηλή ποιότητα, η οποία φέρει την πιστοποίηση του SGS INSTITUTFRESENIUS και του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου Αλόης (IASC). 


ΣΕ ΠΟΙΟΎΣ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ 

Για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

Πλεονεκτήματα προϊόντος

• Φυσικό προϊόν με 90% καθαρό gel Aloe Vera και 9 % μέλι ανθέων

• Παραδοσιακή συνταγή βασιζόμενη σε γνώση χιλιετιών

• Υποστηρίζει τον μεταβολισμό 

Πεδίο εφαρμογής:

 – Για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων1 

– Για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών4 

– Για τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας3

 – Για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος3 

– Για το ανοσοποιητικό σύστημα3  


Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: – 3 x 30 ml


1-Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, της επιδερμίδας και των δοντιών. 

2-Η Aloe Vera περιέχει φυσικά σάκχαρα. 

3-Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία 

3-Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ

Συνιστάται η λήψη 30 ml 3 φορές την ημέρα πριν το γεύμα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το Aloe Vera Drinking Gel-Μέλι μπορεί να καταναλωθεί σκέτο, διαλυμένο σε υγρό, σε θερμοκρασία ψυγείου ή δωματίου. Μην υπερβαίνετε την παραπάνω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Φροντίστε για μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. 


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ EFSA*

 Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Επιπλέον, η βιταμίνη C συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών. * Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ 

Προϊόν πιστοποιημένο από το SGSINSTITUT FRESENIUS και το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης (IASC). Το σήμα του SGS INSTITUT FRESENIUS απονέμεται μετά από αυστηρότατους ελέγχους και έχει μεγάλο κύρος στην αγορά. Το ανεξάρτητο ινστιτούτο διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους της καλλιέργειας της αλόης και ελέγχει κατά διαστήματα την επεξεργασία και το τελικό προϊόν και για τα 4 Aloe Vera Drinking Gel της LR – κι αυτό γίνεται συστηματικά κάθε μήνα και κάθε χρόνο! Το IASC είναι ένας επιστημονικός φορέας αφοσιωμένος στην εξάπλωση και αξιοποίηση των γνώσεων για τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της Aloe Vera. Το συμβούλιο εδρεύει στο Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί φορέα πιστοποίησης των προϊόντων με Aloe Vera σύμφωνα με αυστηρότατες προδιαγραφές για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ποιότητας των προϊόντων  

Ενεργά Συστατικά :

   - Ασβέστιο, Σίδηρο, Νάτριο, ΧΨρώμιο Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρος, Πυρίτιο & (βασικό συστατικό της τσουκνίδας)

- Β1, Β2, Β6, Β12, 

Α :  Ενισχύει την όραση και βοηθά στην άρτια λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 

C :  Προλαμβάνει μολύνσεις από βακτήρια και ιούς. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και επιταχύνει την ανάρρωση.

D : Προστατεύει από λοιμώξεις γενικά, αλλά και από αυτοάμυνες ασθένειες και χρόνιες φλεγμονοπάθειες.

 -Δευτερεύοντες φυτικές ουσίες  

- Φυτικά λιπαρά οξέα

- 90% Aloe Vera. 

- 9% μέλι ʼνθεων

-Χωρίς χρωστικές ουσίες. 

-Με επεξεργασία του καθαρού τζέλ του φύλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 Προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera Super Omega 3 activ Reishi plusΣφραγίδα Ποιότητας του INSTITUT FRESENIUS
Υγεία:
Υποστήριξη την ευεξίας
Υψηλή απόδοση
MissMister Beauty & Health
Προϊόν Aloe Vera Drinking Gel Honey (1000ml).
Σύντομη Περιγραφή Το Aloe Gel Drinking Gel Μέλι αποτελεί παράδοση στην πιό καθαρή της μορφή. Περιέχει 90 % καθαρό φιλέτο του φύλλου Aloe Vera & 9% μέλι ανθέων. Ιδιαίτερα ήπια επεξεργασία. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Aloe Vera Drinking Gel Honey.
Aloe Vera 90%
Κατηγορία Aloe Vera Drinking Gel
Υποκατηγορία Ανοσοποιητικό σύστημα
Ιδιότητα Δεν υπάρχει κανένα άλλο φυσικό προϊόν παγκοσμίως που να είναι τόσο επιτυχημένο και να φέρει παράλληλα μια παράδοση χιλιετιών όπως η Aloe Vera.
Φυτικό Ναι
Βασικά Συστατικά Ασβέστιο, Σίδηρο, Νάτριο, Χρώμιο Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρος, Πυρίτιο & (βασικό συστατικό της τσουκνίδας) - Β1, Β2, Β6, Β12,
Πιστοποιήσεις SGS INSTITUT FRESENIUS και IASC,IASC (International Aloe Science Council)
Μάρκα LR Aloe Vera

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παράδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί.

*Λόγω της έκτακτης κατάστασης από την πανδημία του Covid-19,σημειώνονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες courier.Πληροφορίες Αποστολής.

  • Κατασκευαστής: LR Health & Beauty
  • Κωδικός Προϊόντος: 80700
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 34,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 28,22€

Ετικέτες: Aloe Vera Drinking Gel, Διατροφή, Δίαιτα,